FIFA 15 PS3 kopen (PlayStation 3)

FIFA 15 zal dit najaar ook op de PlayStation 3 verschijnen. Dit zal de negende versie zijn van FIFA die een PS3 release zal kennen. FIFA 07 was namelijk de eerste versie die op deze langlopende console verscheen. Inmiddels heeft de FIFA-reeks flinke sprongen vooruit gemaakt en hebben we nieuwe innovaties gezien, zoals de player impact engine, first touch control en real ball physics. Op de moment is er nog niet zoveel bekend over FIFA 15 op de PS3, op het feit na dat we zeker weten dat deze game in het najaar gereleaset zal worden.

Net zoals FIFA 14 zal ook FIFA 15 op zowel de PlayStation 3 als de PlayStation 4 verschijnen. De verschillen waren in FIFA 14 niet heel erg groot. Zo waren de graphics flink opgepoetst en is eindelijk ook het publiek onder handen genomen. Verwacht wordt dat de verschillen met FIFA 15 tussen de huidige generatie consoles en de nieuwe een stuk groter gaat zijn. Wil je dus de meest complete ervaring, dan ben je wellicht beter uit met FIFA 15 op de PS4 of Xbox One. Ben je echter nog niet overgestapt naar de nieuwe generatie en ben je dat voorlopig nog niet van plan? Dan kan je prima uit de voeten met FIFA 15 op de PS3 of Xbox 360.

Momenteel zijn we nog druk bezig om de website te vullen met nuttige FIFA 15 informatie en weetjes. Blijf dus regelmatig FIFA-15.nl in de gaten houden voor updates. Geen zin om te F5’en? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte via e-mail:

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Naam:
E-mailadres:
Voor welk platform ben je van plan FIFA 16 te gaan kopen?:
 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.