Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Bol  € 22,95 Bestel nu
Wehkamp Bestel nu
Mediamarkt Bestel nu
Bart Smit uitverkocht Bestel nu
Intertoys uitverkocht Bestel nu
Coolblue uitverkocht Bestel nu
Nedgame uitverkocht Bestel nu

FIFA 19 PS3 (PlayStation 3) Pre-order kopen

FIFA 19 zal dit najaar ook op de PlayStation 3 verschijnen. Dit zal de dertiende versie zijn van FIFA die een PS3 release zal kennen. FIFA 07 was namelijk de eerste versie die op deze langlopende console verscheen. Inmiddels heeft de FIFA-reeks flinke sprongen vooruit gemaakt en hebben we nieuwe innovaties gezien, zoals de player impact engine, first touch control en real ball physics. Op de moment is er nog niet zoveel bekend over FIFA 19 op de PS3, op het feit na dat we zeker weten dat deze game in het najaar gereleased zal worden op vrijdag 28 september. Cristiano Ronaldo zal op de meeste covers verschijnen, maar voor de PlayStation 3, zien we ook andere cover langskomen.

PS3 Release & Gameplay

Net zoals FIFA 18 zal ook FIFA 19 op zowel de PlayStation 3 als de PlayStation 4 verschijnen. De verschillen waren in FIFA 18 niet heel erg groot. Verwacht wordt dat de verschillen met FIFA 19 tussen de huidige generatie consoles en de nieuwe een stuk groter gaat zijn. Wil je dus de meest complete ervaring, dan ben je wellicht beter uit met FIFA 19 op de PS4 of Xbox One. Ben je echter nog niet overgestapt naar de nieuwe generatie en ben je dat voorlopig nog niet van plan? Dan kan je prima uit de voeten met FIFA 19 op de PS3 of Xbox 360. Zie voor een compleet overzicht de algemene pre-order pagina.

Momenteel zijn we nog druk bezig om de website te vullen met nuttige FIFA 19 informatie en weetjes. Blijf dus regelmatig FIFA-19.net in de gaten houden voor updates. Geen zin om te F5’en? Like dan FIFA-19.net op Facebook en krijg de laatste nieuwtjes direct in je stream!

Praat mee!