Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Bol € 27,95 Bestel nu
Wehkamp € 28,95 Bestel nu
Mediamarkt € 49,99 Bestel nu
Bart Smit € 59,99 Bestel nu
Intertoys € 59,99 Bestel nu
Coolblue € 49,99 Bestel nu
Nedgame € 49,99 Bestel nu
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Bol € 31,99 Bestel nu
Wehkamp € 47,95 Bestel nu
Mediamarkt € 54,99 Bestel nu
Bart Smit € 59,99 Bestel nu
Intertoys € 59,99 Bestel nu
Coolblue € 59,99 Bestel nu
Nedgame € 54,99 Bestel nu
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Bol € 29,99 Bestel nu
Wehkamp € 54,95 Bestel nu
Mediamarkt € 59,99 Bestel nu
Bart Smit € 59,99 Bestel nu
Intertoys € 59,99 Bestel nu
Coolblue € 64,99 Bestel nu
Nedgame € 59,99 Bestel nu
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Bol € 21,99 Bestel nu
Wehkamp € 54,95 Bestel nu
Mediamarkt € 54,99 Bestel nu
Bart Smit € 59,99 Bestel nu
Intertoys € 59,99 Bestel nu
Coolblue € 59,99 Bestel nu
Nedgame € 54,99 Bestel nu
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Bol uitverkocht Bestel nu
Wehkamp € 47,95 Bestel nu
Mediamarkt € 54,99 Bestel nu
Bart Smit € 59,99 Bestel nu
Intertoys € 59,99 Bestel nu
Coolblue € 19,99 Bestel nu
Nedgame € 54,99 Bestel nu
Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Bol € 24,99 Bestel nu
Wehkamp € 47,95 Bestel nu
Mediamarkt € 54,99 Bestel nu
Bart Smit € 59,99 Bestel nu
Intertoys € 59,99 Bestel nu
Coolblue € 59,99 Bestel nu
Nedgame € 55,00 Bestel nu

FIFA 19 kopen

EA SPORTS FIFA 19: Elk jaar is het weer raak en komt er een nieuw deel uit in de reeks. En elk jaar doet EA ook zijn best om er weer een nieuwe voetbalervaring van te maken. Met FIFA 19 is dit niet anders. De afgelopen jaren mochten we vernieuwingen ontvangen als tactisch verdedigen, de player impact engine, first touch control en real ball physics. Welke nieuwigheden FIFA 19 zal gaan brengen, is al duidelijk. De grootste vernieuwingen zijn de toevoeging van de UEFA Champions League, de nieuwe game modi met de survival mode, het getimed schieten en het uitbreiden van The Journey. Zo speel je toernooien van topklasse en hebben we qua afronding nog meer invloed. Één ding is zeker: voor de meeste fans fan de reeks maakt het niet uit welke vernieuwingen het zal krijgen, want die pre-orderen de game toch wel!

Pre-order voordelen

Zoals elk jaar wordt je door EA Sports beloond wanneer je een pre order plaatst. Deze voordelen verschillen elk jaar weer, dus is het interessant om te weten wat ons dit jaar te wachten staat. Dit is nog niet bekend gemaakt, maar vorig jaar was het ongeveer als volgt:

  • 5x FUT Draft tokens (1x per week over 5 weken), waarmee je een keer FUT Draft kunt spelen, een modus waarmee je een tijdelijk team samen kunt stellen met de beste spelers in het spel.
  • Een leenspeler voor 8 wedstrijden, keuze uit de vier FIFA cover voetballers: Marco Reus, James Rodrigues, Anthony Martial & Eden Hazard.
  • Speciale tenues ontworpen door designers en FIFA soundtrack artiesten.

Gameplay

De gameplay wordt ook verder verbeterd, zo zal je team meer variatie in het spel brengen wat de spelsituaties ook gaan beïnvloeden. Het geven van een lobje zal via het indrukken van je stick gaan. Verder wordt het spannender wie er bij 1-op-1 duels met de bal vandoor zal gaan, omdat er meer variatie wordt toegevoed en statistieken minder doorslaggevend zullen zjn.

Het vernieuwde Active Touch systeem zal aannames ook vloeiender en natuurlijker maken. Hetgeen wat nu soms nog te voorspelbaar is. Het geven van voorzetten is ook aangepakt, wat je nog meer mogelijkheden zou moeten geven in het maken van een goal. Echter is dit soms ook irritant, omdat je steeds nauwkeuriger moet richten en de snelheid van de bal dient af te stemmen. Gelukkig is er dit jaar ook weer een assisterende functionaliteit, waarmee FIFA je iets meehelpt in het geven van passes en het maken van goals.

FIFA 19 Ultimate Team (FUT)

FIFA is de afgelopen jaren mede groot geworden door de populaire modus FIFA Ultimate Team (FUT). In deze mode dien je een zo goed mogelijk team samen te stellen. Dit kan met spelers over de hele wereld. Hoe meer je wint en speelt, hoe meer zogeheten FIFA coins je verdient waarmee je nieuwe spelers kunt aankopen en je team verder kunt uitbreiden.

Een leuke toevoeging aan FUT zijn de zogenaamde FUT icons. Dit zijn iconen uit de voetbalgeschiedenis als Ronaldo (Ronaldo Luís Nazário de Lima) en Ruud Gullit. Deze spelers kun je vervolgens opstellen in je eigen team! Elk jaar worden er weer nieuwe legendes toegevoegd aan de FUT modes, waardoor het verslavend blijft om te spelen. Hoe vet zou het zijn als we straks Dennis Bergkamp bijvoorbeeld weer in een Arsenal shirt kunnen zien spelen?

Updates

Elk jaar vernieuwen klinkt misschien als een uitdaging voor EA Sports, maar er zijn nog talloze opties die uitgerold kunnen worden. Denk aan een zaalvoetbal of straat variant, zoals in FIFA 1998 en het aparte spel FIFA Street. Qua core draait de game wederom op de Frostbite Engine, die in 2017 voor het eerst werd gebruikt. Dit jaar zal het er waarschijnlijk nóg realistischer uitzien dan voorheen en zal ook het stadion en het publiek een upgrade krijgen.

FIFA 19 vs PES 19

Ieder jaar dient EA met de nodige vernieuwingen te komen om spelers te behouden en nieuwe spelers aan te trekken. Ook dit jaar probeert EA sports met diverse updates onze aandacht te trekken en hopen zo ook PES weer voor te blijven. Qua cijfers legt PES het in namelijk zwaar af tegen het almachtige FIFA.

Welke editie ga jij kopen?

Toen de vorige FIFA officieel uit de doeken was gedaan, waren er vier verschillende edities te verkrijgen bij een FIFA 19 pre order. De game is waarschijnlijk met een pre-order te verkrijgen via Intertoys, Wehkamp, Bol, Mediamarkt en Coolblue.

De Standard Edition is de game zonder fratsen. Wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn? Dan kun je bij deze editie terecht. Deze versie van FIFA bevat waarschijnlijk alsnog diverse extra’s bij een fifa 19 pre-order. Zo kreeg je vorig jaar bijvoorbeeld vijf Jumbo Premium Goud pakketten die je de eerste vijf weken na de lancering kunt binnenhalen. Daarnaast kreeg je bij de Standard Edition ook Cristiano Ronaldo als leenspeler voor vijf wedstrijden voor de FUT (Ultimate Team) mode. De prijs zal rond de 59,99 euro liggen voor PC en waarschijnlijk 69,99 voor de consoles.

Zonder uitgebreid uit te wijden over elke editie van vorig jaar, was het overzicht als volgt:

FIFA 19 zal ook dit jaar (september) waarschijnlijk weer in verschillende edities uitkomen, namelijk de normale editie en een Ultimate Edition. Deze versie is gericht op het spelen van Ultimate Team; een spelmodus waarbij je in staat bent om je eigen team samen te stellen door veel wedstrijden te spelen, te onderhandelen met andere spelers en winnende tactieken toe te passen. Hier kan de echte voetbalfan helemaal los gaan!

FIFA 19 zal beschikbaar worden op de meest gangbare consoles, waaronder de PS3, PS4, Xbox 360 en de Xbox One, maar ook de PC (microsoft) is een populair systeem om even lekker een digitaal balletje op te trappen. Ben je veel onderweg en wil je toch FIFA 19 spelen? Dan ben je wellicht het beste uit met FIFA 19 op de PS Vita of een Nintendo 3DS, hoewel je het dan wel zal moeten doen met verouderde gameplay. Dit jaar zal FIFA 19 waarschijnlijk een rentree maken op de nieuwe Nintendo console: de Nintendo Switch. De games worden qua graphics op deze console ook steeds beter!

Welke games ga jij aanschaffen? Ben je de ultieme fan en ga je voor het meeste complete pakket? Laat het ons weten in de comments! Volg ons op Facebook of bezoek de website regelmatig voor het laatste nieuws en de beste prijs! En vergeet niet: get that game op 28 september!

Release 28 september 2018
Ontwikkelaar EA Canada
Uitgever EA Sports
Genre Sport
Platforms Playstation 4, Xbox One, PC (microsoft) & Nintendo Switch

Playstation PS4

FIFA games komen al jarenlang uit op de PlayStation Consoles; FIFA 96 was het eerste spel binnen de bekende reeks die op de eerste PlayStation gespeeld kon worden. Ook dit jaar zal FIFA 19 natuurlijk weer in alle vormen verschijnen op de PS4. Op deze console is het spel ook veruit het meest populair. Niet heel gek, aangezien de PlayStation 4 ook gewoon de meest populaire console is en veel meer marktaandeel heeft dan bijvoorbeeld de Xbox One.

FIFA 19 wordt nummer zes in de reeks die uit zal komen op de PS4. Elke game in de EA-sports reeks is sinds de release van de PlayStation 4 ook op de console verschenen. De eerste FIFA op de PS4 was dus FIFA 14. De game had zich voor die specifieke release enorm verbeterd met de vernieuwde IGNITE engine. Dit zorgde voor een andere gameplay, vernieuwde graphics en veel meer realisme. Sinds FIFA 18 is er weer een nieuwe engine, namelijk Frostbite van DICE. Dit zorgde ervoor dat het spel nog natuurlijker aanvoelt en nog meer lijkt op een echte voetbalwedstrijd. Voor FIFA 19 zal ook met deze Frostbite engine gewerkt worden. Welke verbeterslagen zullen er nog meer in zitten?

Hoe zal FIFA 19 voor de PS4 PRO zijn?

Zoals hierboven al staat aangegeven zal FIFA 19 voor de reguliere PS4 alweer een enorme verbetering zijn en er zeker weer schitterend uitzien. Toch zijn de verwachtingen dat dit voor de PlayStation 4 Pro nog verder zal gaan. De PS4 Pro is namelijk een verbeterde en krachtigere versie van de PS4, waardoor deze ook wel de PlayStation 4.5 genoemd zou kunnen worden. Dit heeft vooral te maken met de mate waarin de console games in hogere resolutie kan renderen. Dit zal voornamelijk te zien zijn op grotere schermen (meer dan 55″). Wanneer dit het geval is en je TV 4K en HDR ondersteunt, zal FIFA 19 echt een slag realistischer zijn voor de PS4 Pro.

XBOX One & 360

FIFA 19 zal naast de PlayStation 4 ook beschikbaar worden op Xbox One. Dit is absoluut geen verrassing, aangezien de Xbox One na de PS4 de grootste console wereldwijd is. Er zijn ook vrij veel mensen die liever FIFA spelen op Xbox consoles dan op de PlayStation. FIFA 19 zal de zesde versie worden op de Xbox One, nadat de reeks voor deze console gestart was met FIFA 14. Dit is hetzelfde jaar dat FIFA voor het eerst beschikbaar was op de PS4.

Xbox had altijd het pluspunt en voordeel dat er een exclusieve deal met EA Sports was om spelers uit vervlogen tijden (klassiekers, zoals Bergkamp, Van Basten en Ronaldinho) aan Ultimate Team toe te voegen middels FUT Legends. In FIFA 18 is deze deal geannuleerd en kwamen dit type spelers ook naar de andere consoles met FUT Icons.

Hoe zal FIFA 19 op de XBOX One X worden?

Dit zal net als voor de PS4 Pro de meest complete ervaring bieden voor FIFA 19. De Xbox One X is zelfs nog net iets krachtiger dan de PS4 Pro en kan 4K resoluties doorvoeren. Dit zal zorgen voor de beste graphics, het meest scherpe beeld en enorm heldere kleuren. Wanneer je TV 4K en HDR ook nog toestaat, dan is het zeker een goed idee om alles uit het spel te halen en de Xbox One X aan te schaffen.

FIFA 19 kopen

Er zijn diverse webshops waar je FIFA 19 kunt kopen als Bol.com, Mediamarkt, Intertoys, Bartsmit, Wehkamp, Nedgame, Coolblue en meer! Deze webshops hebben (vooral rond de release) veel acties waar je slim gebruik van kunt maken. Op pepper.com kun je deze acties veelal het beste bijhouden. Schakel hier zoekwoorden is als [FIFA 19], [EA Sports] en in combinatie met de verschillende consoles. Maak verder gebruik van onze prijzenvergelijker aan de bovenkant van deze pagina om FIFA 19 het voordeligst te kopen! Dit zijn realtime prijzen en zijn het waard om dagelijks te checken rondom de release op 28 september.

De game is beschikbaar voor de Playstation 4 (PS4), Playstation 3 (PS3), Xbox one, Xbox 360, PC en Nintendo Switch. Bestel FIFA 19 voor de release om aanspraak te maken op de pre-order bonussen.

Kerst en sinterklaas acties

Koop FIFA met kerst of sinterklaas en bespaar geld door ze in de actie te kopen. Hier zijn diverse truukjes voor. Maak een Google Alert aan voor {FIFA 19}, {FIFA 19 sinterklaas} of {FIFA 19 kerst}. Zo krijg je elke dag per mail updates wanneer er artikelen op het web verschijnen waar deze woorden in voorkomen. Daarnaast kun je zoals hierboven al kort uitgelegd sites gebruiken als pepper.com. Hier delen mensen vaak acties die ze tegenkomen op het internet, wat vaak één of twee tientjes goedkoper is! Veel shopplezier in de wintermaanden en alvast een fijne sinterklaas en kerstdagen toegewenst.

Praat mee!