In samenwerking met EA Sports lanceert Ajax ook dit jaar weer een limited Ajax edition van FIFA 19. Je krijgt bij deze editie het unieke Ajax-steelbook, pre-order bonussen en maak je kans op één van de 14 Johan Cruijff Prima ICONS. De limited edition kan nu worden gepreordered via Ajaxshop.nl.

De officiële eSporter van Ajax, Dani Hagebeuk is erg enthousiast: “Ik kan niet wachten tot het nieuwe spel uitkomt. Zodra ik de game in handen heb, ga ik samen met de rest van het team trainen en me voorbereiden op het nieuwe FIFA-seizoen. Dit jaar wordt Ajax-legende Johan Cruijff aan de game toegevoegd. Ik ben erg benieuwd naar zijn kwaliteiten, naar hoe FIFA19 er uit komt te zien en wat de fans van deze Ajax-editie vinden.”

De FIFA 19 Champions edition is vanaf 25 september beschikbaar en de release datum van de standaard versie van het spel is 28 september. Er is slechts een beperkt aantal Ajax edities beschikbaar, dus wees er snel bij want afgelopen jaren waren de limited editions binnen enkele dagen uitverkocht. De limited edition van Ajax is voor de platforms Playstation (PS4, PS3), Xbox (One, 360), Nintendo Switch en voor PC te koop.

 

Facebook Comments