Officieel is FIFA 19 nog niet aangekondigd, maar dat deze gaat komen is natuurlijk al klaar als een klontje. Met de aankondiging, welke waarschijnlijk op 12 juni gaat plaatsvinden, zullen veel nieuwe mogelijkheden en toevoegingen worden onthuld. EA topman Andrew Wilson heeft alvast een beetje losgelaten over het nieuwste deel in de FIFA-reeks.

Volgens Wilson zal FIFA 19 namelijk op meerdere vlakken verbeteren, waaronder personalisatie, diepgang en competitie. Veel liet hij er niet over kwijt, maar er kunnen natuurlijk wel wat mogelijke verbeteringen worden bedacht op basis van deze karige informatie. Denk bijvoorbeeld aan meer licenties voor lokale competities (eerste divisie anyone?) of meer mogelijkheden om je eigen personage te maken. Of een verder uitgebreide competitie mode? Meer diepgang in FIFA Ultimate Team?

Genoeg manieren om dit op te vatten dus. We zullen het allemaal gaan meemaken in de komende maanden. Verwacht in ieder geval de eerste dosis informatie op 12 juni en meer druppelsgewijs informatie in de maanden erna in de vorm van gameplay trailers. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Hou de FIFA 19 kopen pagina in de gaten voor de release date, verschillende edities en beste prijzen!

Welke vernieuwingen zie jij graag in FIFA 19?

Facebook Comments