Alhoewel we nog in een ontzettend vroeg stadium zitten, rollen de eerste beelden en nieuwtjes over FIFA 19 binnen. Denk aan de cover, journey, trailers, gameplay, demo en ga zo maar door. EA Sports heeft onlangs bekend gemaakt wanneer we deze beelden mogen verwachten. Om precies te zien, op 9 juni!

Noteer deze datum in je agenda, want op 9 juni 2018 vind het EA Play evenement plaats waar FIFA 19 uitgebreid aan bod zal komen. Dit evenement vindt plaats in het Hollywood Palladium te Los Angeles! Potverdorie, wat zouden wij daar graag bij willen zijn! Voorgaande jaren werden de eerste beelden en nieuwtjes ook tijdens dit evenement prijs gegeven. Wanneer de FIFA 19 release precies gaat plaatsvinden blijft voorlopig nog een gok, maar de data vertelt ons dat het ergens eind september zal zijn.

Grote kans dat de cover op dit evenement (Nu CR7) onthuld zal worden, alsmede de eerste FIFA 19 trailer. Het evenement beslaat meerdere dagen dus je kunt net als ons (als hardcore fan) ook het hele weekend blokken om als eerste van alle updates op de hoogte te zijn. De timing is niet toevallig, maar vindt net voor het WK 2018 plaats. Om hierop in te spelen zal er binnenkort waarschijnlijk een world cup modus aan de huidige FIFA worden toegevoegd. Nice! Tevens zijn de livestreams van dit evenement online te volgen, helaas wel op Amerikaanse tijden. Niet alleen FIFA maar ook ander grote aankomende games zullen op dit evenement aan bod komen.

Voor alle nieuwtjes en updates kun je ons liken op Facebook, of deze website regelmatig bezoeken.

Hou de FIFA 19 kopen pagina in de gaten voor de release date, verschillende edities en beste prijzen!

Facebook Comments