FIFA 19 Switch zal grafisch sterk verbeterd zijn ten opzichte van FIFA 18

FIFA 19 zal er op de Nintendo Switch veel stuk uitzien dan zijn voorganger FIFA 18 die voor het eerst op de Switch uitkwam. Toch zal de populaire voetbalgame weer niet op Frostbite engine draaien. De speciaal ontwikkelde engine zal verschillende verbeteringen kennen.

Andrei Lazarescu – de producent van de FIFA World Cup modus – heeft aangegeven dat FIFA 19 voor de Nintendo Switch er veel gelikter uit gaat zien dan de FIFA van vorig jaar. De game zal draaien op een speciaal ontwikkelde engine en niet Frostbite, waar de versie voor de PS4 en Xbox One bijvoorbeeld op draaien. Toch gaf hij aan dat het zou kunnen dat Frostbite in de toekomst wel gebruikt zal worden voor de Nintendo Switch.

Op de vraag waarom dit op het moment nog het geval is, werd aangegeven dat deze nog niet gebruikt wordt, omdat de producenten geen versimpelde versie van het spel willen maken op de Frostbite engine. Er werd speciaal voor FIFA 18 op de Switch een nieuwe engine ontwikkeld die nooit bedoeld is geweest om maar één keer te gebruiken volgens Lazarescu. Hij gaf aan dat het de basis vormt waarop toekomstige engines gebouwd dienen te worden.

FIFA 19 Switch

FIFA 19 voor Nintendo Switch wordt waarschijnlijk tijdens E3 onthuld

Er is een heel grote kans dat FIFA 19 voor Nintendo Switch tijdens E3 2018 onthuld zal worden. Er is namelijk een document online gelekt waarin de marketing plannen voor o.a. Dragon Ball FigherZ, Fortnite, Overcooked 2 en dus FIFA 19 voor de Switch te zien zijn.

Nu heeft Lazarescu zijn handen nog vol aan de FIFA World Cup Update voor FIFA 18 die afgelopen woensdag 30 mei uitkwam. Deze staat volledig in het teken van het komende WK, waarin dit speltype volledig na te bootsen is, maar ook om met niet-gekwalificeerde teams te spelen, zoals het Nederlands Elftal.

Verder lijkt FIFA 19 ook de Champions League en Europa League te krijgen, nadat commentator van FIFA – Evert ten Napel – dit lekte. Hij vertelde dat hij opnieuw commentaar voor FIFA 19 zou gaan doen en dat er twee nieuwe toernooien in FIFA 19 zullen gaan verschijnen.

Wil je meer weten over de FIFA 19 Pre-Order voor Nintendo Switch? Houdt dan de site in de gaten!

Hou de FIFA 19 kopen pagina in de gaten voor de release date, verschillende edities en beste prijzen!

 

Facebook Comments