FIFA 19 pre-orderen is nu mogelijk bij o.a. Bol.com, Mediamarkt & Wehkamp. Het spel is komt beschikbaar voor de Playstation 4, Playsation 3, Xbox one, Xbox 360, Nintendo Switch en last but not least voor de PC. De gemiddelde prijs voor de Standard edition ligt rond de 69,99 euro. De champions edition en Ultimate edition liggen beide een tientje hoger. Respectievelijk 79,99 euro en 89,99 euro. Vergelijk nu de prijzen van de populairste gameshops hieronder.

Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Nedgame € 59,99 Bestel nu
Bol € 64,99 Bestel nu
Wehkamp € 69,99 Bestel nu
Mediamarkt € 69,99 Bestel nu

Alleen voor de diehard fans de moeite waard, want de extra’s zitten hem vooral in FIFA Ultimate Team (FUT) bonussen. Tenzij je de game per se ook drie dagen eerder wilt spelen dan de officiële release, het enige extra voordeel van de pre order.

De Electronic Entertainment Expo, ook wel bekend als de E3, is een jaarlijkse beurs voor de gaming industrie om de nieuwste games en ontwikkelingen te presenteren. De eerste beelden, gameplay updates en verschillende edities van FIFA 19 werden vorige week dan ook op de E3 bekend gemaakt. Zo komt er bijvoorbeeld een Champions League modus, wordt de Jupiler League toegevoegd (FC EMMEN!) en zal de gameplay realistischer dan ooit worden.

Hou de FIFA 19 kopen pagina in de gaten voor de release date, verschillende edities en beste prijzen!

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten! Naar welke editie of gameplay kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de comments.

 

Facebook Comments