Ergens in september zal de FIFA 17 release plaatsvinden. Dit duurt nog wel even dus. In tegenstelling tot FIFA 16, welke beschikbaar was op PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 en PC, lijkt het erop dat de FIFA reeks weer terug komt op een Nintendo console. Het gerucht gaat dat FIFA 17 namelijk een launch gaat zijn voor de nieuwe Nintendo NX!

Deze nieuwe Nintendo console moet de concurrentie aangaan met de laatste generatie consoles, PS4 en Xbox One, en de nog niet bevestigde PS4k en de upgrade variant van de Xbox One. Veel is er nog niet over bekend, maar geruchten gaan dat de Nintendo NX maar liefst 12GB aan RAM krijgt, in vergelijking met 8GB in zowel de Xbox One als de PS4.

Welke andere nieuwe features de Nintendo NX gaat krijgen is nog allemaal niet bekend. Voor FIFA 17 zullen deze nieuwigheden niet veel uitmaken, gezien de game naar verwachting vrijwel identiek gaat zijn als de andere versies voor de laatste generatie. Ook waren de unieke Wii-mogelijkheden ook niet bepaald populair voor die-hard FIFA spelers. Mocht je echter echt een Nintendo fan zijn, dan kan je waarschijnlijk met hun nieuwe console ook aan de slag met FIFA 17!

Hou de FIFA 19 kopen pagina in de gaten voor de release date, verschillende edities en beste prijzen!

Facebook Comments