Noteer alvast zondag 12 juni in jullie agenda’s, want dit is namelijk de dag dat hoogstwaarschijnlijk de nieuwe FIFA 17 onthuld zal worden! EA Sports heeft namelijk laten weten op deze dag een persconferentie te houden en als ze het net zo aanpakken als vorig jaar, zal dit het moment zijn dat we de eerste FIFA 17 beelden zullen zien.

Vorig jaar onthulde EA Sports FIFA 16 tijdens hun persconferentie op de E3 beurs. Dit jaar zal de persconferentie echter niet tijdens de E3 plaatsvinden. Deze zal namelijk op 14, 15 en 16 juni zijn. Het is dus opvallend dat EA Sports ervoor heeft gekozen hun eigen persconferentie voor dit belangrijke game-event te doen. EA Sports heeft ook al aangegeven dat ze geen persconferentie zullen geven tijdens de E3 dit jaar en het tentoonstellen van hun grote games overlaten aan Sony, Microsoft en Nintendo.

Maar goed, 12 juni dus. Dan kunnen we de eerste echt beelden en details verwachten. Wel zal er ongetwijfeld een flinke hype worden opgebouwd in de dagen voor de persconferentie door middel van teasers met een klein beetje gameplay of enkele details. Met FIFA 16 deed EA Sports dit met de aankondiging dat ze voor het eerst internationale vrouwenteams in de game hadden opgenomen. Wat het dit jaar gaat worden, daar zullen we snel genoeg achter komen!

Hou de FIFA 19 kopen pagina in de gaten voor de release date, verschillende edities en beste prijzen!

Wat hoop jij het liefste te zien in FIFA 17?

Facebook Comments