Wat FIFA 19 zal gaan kosten is misschien een leuke vraag, maar niet de spannendste. Los van het feit dat voorgaande prijzen tussen de € 59,99 – 99,99 lagen, is de grotere vraag in welke vorm we dit gaan aanschaffen. CEO van de spelontwikkelaar Andrew Wilson gaf namelijk laatst in een interview aan dat het spel mogelijk gaat verschijnen zoals we nu films op Netflix kiezen en muziek op Spotify selecteren.

Met andere woorden, met de komst van de Playstation store en alle ontwikkelingen omtrent dit business model is het nog even afwachten hoe dit precies vorm gaat krijgen. Als je het ons vraagt zal de toekomst van gaming wel meer richting het ‘streamen’ gaan. Waar je dan een maandelijks bedrag voor in z’n totaliteit betaald of op basis van de intensiteit van het gamen.

FIFA 19 kopen in de winkel blijft wel nostalgisch leuk en zal vast nog mogelijk blijven naast deze mogelijk nieuwe vorm van games aanschaffen. Ik weet niet hoe jullie hierover denken, maar het heeft nog steeds iets magisch om een kast te vullen met playstation of xbox hoesjes van spellen. Misschien klink ik wel heel oud en denkt de nieuwe generatie hier anders over, laat jullie mening achter in de comments!

Voor het laatste FIFA nieuws volg je onze website of geef je een like op onze Facebook pagina. Hou de FIFA 19 kopen pagina in de gaten voor de release date, verschillende edities en beste prijzen!

Facebook Comments