Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Bol € 54,99 Bestel nu
Wehkamp € 47,95 Bestel nu
Mediamarkt € 54,99 Bestel nu
Bart Smit € 59,99 Bestel nu
Intertoys € 59,99 Bestel nu
Coolblue € 59,99 Bestel nu
Nedgame € 55,00 Bestel nu

FIFA 19 Nintendo Switch Kopen – Pre-order

FIFA 19 zal dit najaar ook op de Nintendo Switch verschijnen. Dit zal de tweede versie zijn van FIFA die de Nintendo Switch release zal kennen. Ook hierop heeft de FIFA-reeks flinke sprongen vooruit gemaakt en hebben we nieuwe innovaties gezien, zoals de player impact engine, first touch control en real ball physics. Op de moment is er nog niet zoveel bekend over FIFA 19 op de Nintendo Switch, op het feit na dat we zeker weten dat deze game in het najaar gereleaset zal worden.

Nintendo Switch Release & Gameplay

Net zoals FIFA 18 zal ook FIFA 19 op de Nintendo Switch verschijnen. De verschillen waren in FIFA 18 niet heel erg groot met de andere consoles, maar voor de meest complete ervaring, ben je het beste uit met FIFA 19 op een nextgen console zoals de Nintendo Switch, de PS4 of Xbox One. Ben je echter nog niet overgestapt naar de nieuwe generatie en ben je dat voorlopig nog niet van plan? Dan kan je prima uit de voeten met FIFA 19 op de PS3 of Xbox 360.

Momenteel zijn we nog druk bezig om de website te vullen met nuttige FIFA 19 informatie en weetjes. Blijf dus regelmatig FIFA-19.net in de gaten houden voor updates. Geen zin om te F5’en? Like dan FIFA-19.net op Facebook en krijg de laatste nieuwtjes direct in je stream!

Praat mee!