Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Bol € 22,99 Bestel nu
Wehkamp Bestel nu
Mediamarkt Bestel nu
Bart Smit uitverkocht Bestel nu
Intertoys uitverkocht Bestel nu
Coolblue uitverkocht Bestel nu
Nedgame uitverkocht Bestel nu

FIFA 19 voor de PC: pre-order kopen?

De FIFA reeks is al meer dan 15 jaar razend populair op de PC. De doorgewinterde WASD spelers geven al jaren hun voorkeur aan het toetsenbord ten opzichte van de controller. Ook dit jaar zal FIFA 19 zijn opwachting maken op de PC en ook dit jaar zal er weer genoeg zijn om naar uit te kijken.

FIFA 19 PC Release & Gameplay

Het voordeel van een PC is dat de game net zo mooi kan worden als dat jouw PC het aan kan. Althans, dat is normaal gesproken het voordeel van PC gaming. Bij FIFA 14 ging dat echter anders. Waar de nextgen consoles, de PlayStation 4 en de Xbox One, een flinke update kregen ten opzichte van de huidige generatie vanwege de grote hoeveelheid kracht die beide consoles bezitten, moesten PC eigenaren het doen met de versie die ook op de PS3 en Xbox 360 uitkwam. De verschillen zitten hierbij niet alleen in het grafische deel, maar ook qua gameplay verschilde de versies aanzienlijk. Zo maakt de nextgen-versie gebruik van de nieuwe Ignite Engine. Sinds FIFA 15 is dit verschil echter rechtgetrokken en maken zowel de nextgen-versies als de PC-versie gebruik van de IGNITE engine.

Nieuws voor de PC-versie van FIFA 19

Deze keer heeft EA Sports alle tijd om ook voor PC gamers een waardige versie van FIFA 19 uit te brengen. Eentje die misschien nog wel een stapje verder gaat dan wat we op de PS4 of de Xbox One zullen gaan zien. Maar dat is nu nog allemaal giswerk. Naar verwachting zal FIFA 19 op de PC namelijk exact hetzelfde zijn als de nextgen-versies. Of dit uiteindelijk ook het geval is, dat houden wij graag voor je in de gaten! :). Volg al het nieuws rondom FIFA 19.

Praat mee!