Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Bol € 18,95

Bestel nu

Wehkamp Bestel nu
Mediamarkt Bestel nu
Bart Smit uitverkocht Bestel nu
Intertoys Bestel nu
Coolblue uitverkocht Bestel nu
Nedgame uitverkocht Bestel nu

FIFA 19 PS4 (PlayStation 4) Pre-order kopen?

FIFA 19 op de PlayStation 4 zal de reeks naar nieuwe hoogtes tillen, zoals dat ook gebeurde bij de nextgen versies van FIFA 18. Vooral de grafische stap vooruit was een grote. Maar FIFA 19 zal er niet alleen maar mooier uitzien dan zijn voorganger. De gameplay bevat namelijk nieuwe technologie die het voetbal nóg realistischer zou moeten maken. EA Sports maakt hierbij gebruik van de Ignite Engine, welke speciaal is ontwikkeld voor de sportgames van EA, en zal deze verder ontwikkelen voor FIFA 19. De game zal ook weer beschikbaar zijn voor PS3 met een ietwat verouderde gameplay.

FIFA 19 PS4 Deluxe-Edition / Champions edition

Ben jij ook zo’n fan van FIFA dat het je niet eens uitmaakt wat de nieuwe mogelijkheden zijn in FIFA 19 en deze gewoon koopt? Houd dan vooral FIFA-19.net in de gaten! Hier vind je straks de laatste FIFA 19 prijzen voor de PS4, zodat je altijd kan vergelijken en nooit te veel betaalt. Ook kun je hier zin of je voor de standard edition of Deluxe edition moet gaan voor Playstation 4. De deluxe edition heet dit jaar voor FIFA 19 de champions edition. Deze zal iets prijziger zijn dan de standard edition, maar ook veel meer opties aanbieden, vooral als je een fan bent van FUT.

PlayStation 4 FIFA 19 Nieuws

Momenteel zijn we nog druk bezig om de website te vullen met nuttige FIFA 19 informatie en weetjes. Blijf dus regelmatig FIFA-19.net in de gaten houden voor updates. Geen zin om te F5’en? Like dan FIFA-19.net op Facebook, dan krijg je van ons de laatste updates in je stream:

Praat mee!