FIFA 15 PS4 kopen (PlayStation 4)

FIFA 15 op de PlayStation 4 zal de reeks naar nieuwe hoogtes tillen, zoals dat ook gebeurde bij de nextgen versies van FIFA 14. Vooral de grafische stap vooruit was een grote. Maar FIFA 15 zal er niet alleen maar mooier uitzien dan zijn voorganger op de PlayStation 3 en Xbox 360. De gameplay bevat namelijk nieuwe technologie die het voetbal nóg realistischer zou moeten maken. EA Sports maakt hierbij gebruik van de Ignite Engine, welke speciaal is ontwikkeld voor de sportgames van EA.

Dit jaar zal het de eerste keer zijn dat FIFA op de PS4 en de Xbox One tegelijkertijd met de huidige generatie consoles, zoals de PlayStation 3 en de Xbox 360, een release zal hebben. Laten we hopen dat het verschil met deze huidige generatie nog groter gaat worden dan met FIFA 14, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit natuurlijk.

Momenteel zijn we nog druk bezig om de website te vullen met nuttige FIFA 15 informatie en weetjes. Blijf dus regelmatig FIFA-15.nl in de gaten houden voor updates. Geen zin om te F5’en? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte via e-mail:

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Naam:
E-mailadres:
Voor welk platform ben je van plan FIFA 16 te gaan kopen?:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.