FIFA 19 PS4 Pre-order (PlayStation 4)

FIFA 19 op de PlayStation 4 zal de reeks naar nieuwe hoogtes tillen, zoals dat ook gebeurde bij de nextgen versies van FIFA 18. Vooral de grafische stap vooruit was een grote. Maar FIFA 19 zal er niet alleen maar mooier uitzien dan zijn voorganger. De gameplay bevat namelijk nieuwe technologie die het voetbal nóg realistischer zou moeten maken. EA Sports maakt hierbij gebruik van de Ignite Engine, welke speciaal is ontwikkeld voor de sportgames van EA, en zal deze verder ontwikkelen voor FIFA 19.

Ben jij ook zo’n fan van FIFA dat het je niet eens uitmaakt wat de nieuwe mogelijkheden zijn in FIFA 19 en deze gewoon koopt? Houd dan vooral FIFA-19.net in de gaten! Hier vind je straks de laatste FIFA 19 prijzen voor de PS4, zodat je altijd kan vergelijken en nooit te veel betaalt.

Momenteel zijn we nog druk bezig om de website te vullen met nuttige FIFA 19 informatie en weetjes. Blijf dus regelmatig FIFA-19.net in de gaten houden voor updates. Geen zin om te F5’en? Like dan FIFA-19.net op Facebook, dan krijg je van ons de laatste updates in je stream:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *