FIFA 16 Ultimate Team Edition

De FIFA 16 Ultimate Team Edition staat, zoals de naam zelf al zegt, in het teken van FIFA 16 Ultimate Team. In deze spelmodus stel je een eigen team samen, waarmee jij wedstrijden kunt spelen tegen de computer of online in seizoenen en toernooien. Dit team kan je natuurlijk niet zomaar samenstellen. Je moet namelijk munten verzamelen door te spelen, waarmee je uiteindelijk de spelers kunt kopen die je aan je team wilt voegen. Met de munten kun je echter ook pakketten kopen, waarin willekeurige kaarten zitten van bijvoorbeeld spelers. Deze spelers zijn vervolgens te verhandelen op de transfermarkt of je kunt er natuurlijk mee gaan spelen.

Waarom de Ultimate Edition kiezen?

De Ultimate Edition van FIFA 16 zal ten opzichte van de normale versie de nodige extra’s bevatten om je een vliegende start te geven met het bouwen van je selectie in FIFA Ultimate Team. In het geval van FIFA 15 Ultimate Team Edition werd de gelukkige gamer blij gemaakt met de volgende extra’s:

  • 40 Gold Packs voor FIFA Ultimate Team, één pack per week gedurende 40 weken.
  • Het adidas All-Stars Team, bestaande uit door adidas gesponsorde voetballers, waaronder Messi en anderen.
  • De mogelijkheid om 5 wedstrijden Messi in je team op te stellen.
  • Drie unieke goal-vieringen: Kiss the Wrist, Stand Tall & Flag Kick.
  • Historische Tenues van verschillende clubs uit de hele wereld
  • The adidas Predator Boot Collection: vijf paar schoenen uit de adidas Predator collectie.
FIFA 16 Ultimate Edition
Hoewel het allemaal leuke extra’s zijn, gaat het de meesten vooral om de 40 Gold Packs die ze erbij krijgen. Deze kunnen je snel een grote voorsprong geven op je concurrentie online. In vergelijking met FIFA 14 Ultimate Edition was dit al een stuk meer, daar kreeg je naar 24 Gold Packs bij. Naar verwachting zal de FIFA 16 versie dan ook dit aantal bevatten. Zodra deze details bekend zijn, zal je dat hier kunnen lezen. Op de hoogte gehouden willen worden? Volg ons op Facebook:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.