Gameshop Huidige prijs Bestel meteen!
Bol € 59,99 Bestel nu
Wehkamp € 54,95 Bestel nu
Mediamarkt € 54,99 Bestel nu
Bart Smit € 59,99 Bestel nu
Intertoys € 59,99 Bestel nu
Coolblue € 59,99 Bestel nu
Nedgame € 54,99 Bestel nu

FIFA 19 Xbox 360 pre order kopen

FIFA 19 zal ook op de Xbox 360 uitkomen. De game, wat alweer de dertiende FIFA-game is op de Xbox 360, zal een update zijn van FIFA 18 voor de Xbox 360 en de PlayStation 3 en zal gelijkwaardig zijn aan de PS3-versie van FIFA 19. Als EA Sports hetzelfde gaat doen met FIFA 19 als het de voorgaande jaren heeft gedaan met vorige FIFA-game, dan zal ook dit deel weer een paar leuke vernieuwingen krijgen. Zo zagen we in de voorgaande delen de player impact engine verschijnen, maar ook de real ball physics en het tactisch verdedigen. Welke vernieuwingen we met FIFA 19 mogen verwelkomen, dat is helaas nog niet vrijgegeven door EA Sports. Maar zodra dit wel gebeurt, zal je het hier op FIFA-19.net kunnen lezen.

Gameplay Xbox 360

In tegenstelling tot de next-gen versies van FIFA 19, welke uitkomt op de Xbox One, PS4 en PC, zal de gameplay op de Xbox 360 gebaseerd worden op de engine van voorgaande FIFA delen op de console. De next-gen versies zullen in hun gameplay gebruik maken van de nieuwe IGNITE engine, welke het spel nóg mooier en dynamischer maken. Of dit een voordeel is, verschilt per gamer. Zo zijn er genoeg FIFA fans die de voorkeur geven aan de iets sneller spelende engine van de Xbox 360 en PS3 versies.

Voorlopig nog niet van plan om over te stappen naar de volgende generatie consoles? Dan kan je nog prima een jaartje uit de voeten met FIFA 19 op de Xbox 360. Natuurlijk wacht je niet langer dan nodig is op de game. Helaas is deze nu echter nog niet beschikbaar voor een pre-order. Wordt je hier graag van de op hoogte gehouden? Dan kan je ons liken op Facebook:

Praat mee!